Разработка на онлайн магазин с OpenCart

Ако планирате да започнете бизнес в сферата на електронната търговия или вече имате онлайн магазин, на който искате да смените платформата, тогава OpenCart би бил страхотен избор поради много причини. 

OpenCart е лека и проста напълно функционираща платформа за онлайн търговия с много функции, която е изградена с отворен код. OpenCart e стабилна и сигурна платформа с добра архитектура и е лесена за използване. 

С OpenCart ще можете да предложите на клиентите си отлично потребителско изживяване, да оптимизирате работния си процес и да получите доста анализи за направените поръчки. Най-важното, е че получавате тази функционалност на много по-ниска цена в сравнение с други решения за електронна търговия, а и оставате напълно независими от ограниченията на много платформи. 

Ние имаме голям опит като разработчици на онлайн магазини с  OpenCart, имаме опит в изработката и на персонализирани решения за OpenCart. 

Ние работим с различни клиенти, поддържаме големи, средни и малки онлайн магазини. Занимаваме се с уеб дизайн, разработка и интеграция на OpenCart магазини и решения.

Какво ви предлагаме?

Защо да изберете нас?

  • Ние изграждаме рентабилни и ефективни решения за OpenCart
  • Квалифициран екип разбиращ изискванията на вашият бизнес
  • Реализирани десетки работещи онлайн магазини

Ако искате да създадете изключителен и ефективен онлайн магазин, може да направим това за Вас!