Онлайн магазин за професионалнa аудио техника Music Center Radoslavov

За клиента

Музикален център Радославов е водеща компания в България, специализирана в продажбата на музикални инструменти, озвучителни системи, студийно оборудване и аксесоари. Компанията предлага богата гама от продукти за професионални музиканти, диджеи и музикални ентусиасти.

Нашата работа

Разработихме онлайн магазинът с платформата OpenCart. Тя осигурявайки интуитивен и функционален потребителски интерфейс.

Включихме следните ключови функционалности:

  • Категоризация на продуктите: Продуктите са организирани в лесно достъпни категории като духови инструменти, ударни инструменти, клавишни инструменти, китари и аксесоари.
  • Тема: Разработения онлайн магазин е базиран на готова тема Journal 3 адаптирана за нуждите на клиента.
  • Търсене и филтриране: Удобни инструменти за търсене и филтриране, които позволяват на потребителите бързо да намерят желаните продукти.
  • Промоции и отстъпки: Специални раздели за промоции и най-продавани продукти, които привличат вниманието на клиентите.
  • Поддръжка на множество езици и валути: Онлайн магазинът поддържа различни езици и валути, което улеснява международните клиенти.
  • Лесен процес на поръчка и плащане: Интуитивен процес на поръчки с множество опции за плащане и кредитиране, което осигурява удобство за потребителите.

Разработката на онлайн магазина включва и оптимизация за мобилни устройства, което гарантира, че клиентите могат да пазаруват лесно от своите смартфони и таблети.

Изглед на категория

Изглед на продуктова страница