БЕЗПЛАТНО: Български език за OpenCart 4

Безплатният езиков модул за OpenCart4, разработен от OpenCart България, е идеалното решение за онези, които са избрали OpenCart за разработка на онлайн магазин, както и за всички чуждестранни компании, които искат да предложат своите продукти на българския пазар. Този модул ви дава възможност да преведете вашата онлайн магазина на Български език с минимални усилия.

Със завършването на инсталацията, вашият магазин ще бъде напълно функциониращ на Български език, като вашите клиенти ще имат лесен достъп до информацията за продуктите, услугите и процесите на поръчка.

Направили сме на 100% преводите на front-end частта както и на админ панела. Важно е да се отбележи, че сме съобразили преводите смислово с особеностите на езика ни.

Модулът е съвместим с последната версия на OpenCart 4 и е лесен за инсталиране и управление.

Необходимостта от качествен и точен превод на вашия онлайн магазин е от съществено значение за успешното ви представяне на пазара.

С безплатния езиков модул за OpenCart 4 от OpenCart България, тази задача става лесна, позволявайки ви да се фокусирате върху развитието на вашия бизнес.

Разширението може да изтеглите от тук: Безплатен езиков модул за OpenCart на български език.

Ако намерите неточности, може да ни пишете в GitHub на проекта, а ние ще ги отстраним: Докладвай неточност